Get in the bowl…

“Wil jij iets lekkers uit de kast pakken als je toch naar de keuken gaat?” Vraagt vriendlief aan mij.

Ik sta even te kniezen voor de kast wat ik mee kan nemen als mijn oog valt op een gekleurde zak. Ik pak een bak en roep op niet mis te verstande wijze: “Get in the bowl” Vanuit de kast wordt terug geroepen: YOU get in the bowl!!” Mijn vriend kijkt mij met opgetrokken wenkbrauwen aan en vraagt: “Wat sta je nou tegen die kast te roepen?!” Ik, al schouderophalend: “Ze willen er niet in!” Zijn stem klinkt nu wel erg verbaasd “Wie niet?” Waarop ik met een zucht zeg: “Die M&M’s niet!”

 Nanda  plaatste laatst een blog met betrekking tot vervelende reclames. Hier moest ik erg om lachen. Want naast vervelende reclames zijn er ook een aantal die ik erg komisch vind. Zoals dus de (al wat oudere) M&M reclame.

Niet alleen deze maar ook de reclame waar Ali B in speelt voor T-Mobile kan ik wel waarderen.

10 gedachtes over “Get in the bowl…

  1. Haha, hier nog eentje! Zit er al over na te denken om nog even naar de winkel te fietsen 🙂

  2. Wat jammer dat het bij jou niet werkte. 🙂
    Ik heb ook wel een aantal reclames die blijven hangen en waar ik nogal eens uit citeer.

  3. De twee die je noemt zijn inderdaad leuk. Ik ben ook een echte fan van alle reclames van AH. Briljante bedrijfsleider!

  4. hahahahahaha leuk gevonden! Heb zelf niet bijster veel met reclames, ik zap ze altijd weg 😉 maar eerlijk is eerlijk er zijn een paar juweeltjes voornamelijk de even Apeldoorn bellen reclames

Reacties zijn gesloten.