GEZOCHT…

Hoewel een paar weekenden rust mij goed zou doen, want ik was non-stop bezig met werken en fotograferen, baalde ik wel dat ik zo lang moest wachten tot het nieuwe  sportseizoen weer van start zou gaan. De zaterdagen waren voor mij in één keer een echte vrije dag. Eenmaal gewend aan de omschakeling ben ik mijn dagen gelukkig heerlijk doorgekomen.

Foto Hamar

Maar nu gaat het er dan toch echt weer van komen. Het nieuwe sportseizoen is reeds begonnen of staat op het punt om te beginnen. Dat betekent enthousiaste trainers, uitgelaten kinderen en aanmoedigende vaders, moeders, opa’s en oma’s. Trainingen, bekerwedstrijden, onderlinge wedstrijdjes en toernooien, ik vind het allemaal prachtig om te mogen fotograferen.

~ GEZOCHT ~ GEZOCHT ~ GEZOCHT ~ GEZOCHT ~ GEZOCHT ~ GEZOCHT ~

Foto Hamar

Omdat ik graag mijn grenzen (letterlijk en figuurlijk) wil verleggen op het gebied van de sportfotografie ben ik op zoek naar sporters. Sporters die het leuk vinden om gefotografeerd te worden tijdens een vrije training of (belangrijke) wedstrijd. Dit kan alleen of in team verband. Denk hierbij aan sporten zoals: voetbal, basketbal, hockey, waterpolo, turnen en RSG, boksen, atletiek, hardlopen enzovoort… Binnensporten, mits de ruimte goed verlicht is, zijn voor mij geen probleem!!

Wat kun je van mij verwachten?

Foto Hamar

In de Drechtsteden kom ik gratis langs. Ik fotografeer de training of wedstrijd en plaats daarna de foto’s voor verkoop online op mijn website. (Dit kan eventueel afgeschermd en onder een wachtwoord.) Zo is het mogelijk om op je gemak de foto’s terug te zien en alleen de foto’s te kopen die je mooi genoeg vind. De kosten heb je dan ook zelf in de hand. Wil je meerdere foto’s (tussen de 25 a 50 stuks) digitaal en op groot formaat aangeleverd krijgen op cd-rom? Dat kan ook. Hier betaal je € 75,- voor. De prijs in inclusief verzendkosten en BTW. Alle foto’s worden zonder © en logo geleverd. Ook de digitale versie. Binnen een straal van 50 kilometer vanaf Zwijndrecht (ZH) kom ik ook graag, maar dan zullen er wel reiskosten in rekening gebracht worden.

Foto Hamar

Dus… Ben jij een sporter?? (of je broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter, neef, nicht, buurjongen of buurmeisje?)  En lijkt het jou (of hen) leuk om gefotografeerd te worden? Mail dan naar info@fotohamar.nl De facebookpagina van Foto Hamar liken mag natuurlijk ook. Laat daar je wedstrijdschema achter en ik plan je in!!

Tot ziens op het sportveld.
Deborah Hamar.

www.fotohamar.nl  / info@fotohamar.nl / Foto Hamar op Facebook 

17 gedachtes over “GEZOCHT…

 1. altijd knappe actiefoto’s weer!
  maar ik kan je jammer genoeg niet helpen: geen teamsport,
  én misschien een beetje ver (zo’n 370 km :-))
  veel succes!

 2. Prachtige foto´s! Het sportteam van mijn jongens heeft een huisfotograaf, maar ik kan me voorstellen dat er nog mensen op zoek zijn. Succes!

  • Dank je wel..
   Er zijn inderdaad veel clubs die een huisfotograaf hebben. Maar bij een groter toernooi of evenement kun je als huisfotograaf ook niet overal zijn. Zo had ik het laatste hockeytoernooi en voetbaltoernooi graag met twee man willen fotograferen. Dan kun je veel meer op de foto zetten.

   En ook een huisfotograaf is natuurlijk wel eens verhinderd haha.

 3. Ware ik nog een actieve sporter, ik zou je onmiddellijk contracteren voor de volledige CD ROM.
  Maar de jicht houdt me met bijde benen op de grond. Jammer. Kun je je grenzen niet verleggen naar ook niet sporters. Krijg je er in een keer een enorme doelgroep bij, inclusief de rollatordansers voor de noodzakelijke bewegingen.

 4. Ik zag even voor me hoe je met je camera achter me aan holt om foto’s van me te nemen terwijl ik aan het hardlopen bent. Helaas zal het geen mooie plaatjes opleveren (ik heb het op video gezien), wel lachwekkende. :-).

 5. Ik zou jou best wel eens op 1 van mijn trainingen foto’s willen laten maken. Lijkt me zo gaaf daar goede opnames van te hebben. Ik kan eens vragen hoe de dame en heer senpai daarover denken. Is Berkel nog een beetje te doen voor jou?

Reacties zijn gesloten.