Beste lezers…

Voordat ik jullie periodiek ga blootstellen aan mijn proza, zal ik mezelf eerst aan jullie voorstellen:

Ik ben Erwin van Wijk. Wanneer je mij zou doorsnijden en de jaarringen zou tellen, kom je op eenendertig uit. Ik ben vijf jaar getrouwd met Jenaida en samen zitten wij in het dagelijks bestuur van “Gezin B.V.” en hebben de leiding over onze twee kleine mannelijke aandeelhouders van twee en vier.

In het dagelijks leven werk ik in de juridische sector waarin nogal wat geschreven en opgesteld wordt. Voor creativiteit en levendigheid is daarbij tot op zekere hoogte ruimte, maar jullie zouden je na het lezen van mijn blogs kunnen voorstellen dat voor die mate van dynamiek in mijn dagelijkse werkzaamheden geen ruimte is.

Met respect voor mens en dier, gecombineerd met een zachtaardige scherpzinnigheid,  zal ik als gast hier met enige regelmaat een blog plaatsen.  Gezien de jullie welbekende literaire hoogstandjes van Deborah op deze site, voel ik mij zeer vereerd om als ‘gastblogger’ aan de slag te gaan!  Ik wens jullie veel leesplezier toe en laat maar horen wat je ervan vindt.

Erwin

16 gedachtes over “Beste lezers…

  1. Welkom in blogland,….we zijn benieuwd naar jouw logjes,…..het begin is heel veelbelovend!!

    • Dat de uitwerking van het recht meer krom is dan het imago ervan doet vermoeden, kan ik in het dagelijks leven in 9 van de 10 gevallen beamen. Ik ga daar zeker eens een blog aan wijden. Een mooie site heb je trouwens!

  2. Van harte welkom op deborahhamar.wordpress.com en kom maar op met die creativiteit en levendigheid! Een beetje scherpzinnigheid is ook welkom 😉

  3. Pingback: Goedbedoeld advies… (gastblog) | Deborah Hamar

Reacties zijn gesloten.