King Toet…

Liefde maakt blind.. Dat is een ding dat zeker is. Kleur, geur of smaak doet er niet meer toe. Het enige waar ik nog aan kon denken was hebben hebben hebben. My precious…

Schreef ik eerder nog dat ik wilde gaan voor een zwarte of een creme kleurige, aangezien ik de nu-ben-je-echt-kind-af-leeftijd-van-30+ voorbij ben, kan ik jullie nu meedelen dat het een iets andere kleur geworden is. Maar oh, ik was op slag verliefd toen zijn neus voorbij kwam op mijn scherm.

Hoewel het achterlaten van BJ aanvoelden alsof ik mijn trouwe vierwieler bij de dierenarts een spuitje liet geven. (Hartverscheurend en het idee alleen al bezorgde mij iedere keer weer als ik op internet naar een ander keek de rillingen)Zo blij als een kind in een snoepwinkel was ik bij het overhandigd krijgen van de sleutels…

Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe liefde, mijn nieuwe aanwinst: “King Toet”

                         

Zo…. laat de zomer nu maar beginnen 🙂

35 gedachtes over “King Toet…

 1. Meid ik ken dat gevoel haha onlangs ook de mijne verruilt voor een ander! Ik vind het een super mooie kleur alhoewel die groene ook erg uitblonk! Maarrrrrr deze heeft weer een heerlijk open dakkie dus dat wordt genieten hihi veel veilige km gewenst…xxx

 2. Het is een beauty! Maar ik herken het wel hoor, dat emotionele als je de oude achter moet laten. Onze oude moesten we wegdoen omdat de versnellingsbak naar de filistijnen was. Maar het was ó zo’n fijne auto, heeft ons never nooit niet in de steek gelaten. Maar goed, onze nieuwe is ook weer een fijne bak haha! Veel plezier met King Toet en hopen op vele dagen zon!

 3. Wooow! Ik heb helemaal niets met auto’s, maar deze is wel echt heel gaaf! (leuke blog trouwens, kwam er vandaag via via op terecht)

  • Dank je wel…
   Jij hebt ook een leuk blog. Had een reactie achter gelaten. Maar die zal wel in je spam terecht zijn gekomen. Wie weet tot ziens he! 🙂

 4. zo’n Beetle is wel een mooi wagentje, Deborah
  Goeie keuze
  Nu maar hopen dat die vaak dakloos mag rondrijden… 😉

 5. Hoi! Ik kwam via via je blog tegen, wel grappig want als het goed is zijn wij verre familie (hamar de la brethoniere)! Groetjes!

 6. Ach soms is het vervangen van iets toch een goede zaak 😉 Ik kom snel eens kennismaken met King toet!!

 7. Pingback: Toeren met Toet … | Deborah Hamar

 8. Pingback: Herrie onder de motorkap… | Deborah Hamar

Reacties zijn gesloten.