Terug van weggeweest…

Wiens idee was het om een dag maar 24 uur te geven? Ik bedoel, is dit ooit in overleg gegaan of heeft iemand zomaar besloten: “Nou, 24 uur lijkt mij wel wat!!  Persoonlijk had ik gestemd op 28 uur in één dag. Zo had ik tenminste nog wat tijd over om bij te tanken van alle leuke dingen die er te doen zijn en heb ik misschien ook een klein beetje het gevoel dat de tijd niet als zand door mijn vingers weg glipt.

De afgelopen twee maanden heb ik niet eens tijd gehad om te bloggen of om blogjes bij te lezen. De drukte op de zaak kwam tot een hoogtepunt waardoor mijn collega’s en ik aardig wat uren hebben overgewerkt om de zaak draaiende te houden. Ook thuis was er genoeg te doen. Verjaardagen, feestjes, bezoek aan Rome en de nodige reportages vergden allemaal aandacht. Het weer zat niet bepaald mee en daarom konden de paarden het weiland nog niet op. Dat betekende een knorrig paard en iedere dag naar stal om hem beweging te geven en zijn stal te doen. Nog een paar dagen en de mei maand is ook alweer voorbij. Het gaat allemaal zo snel!

Niet dat het alleen maar nadelig is, een vliegende tijd. “Elk nadeel heb zn voordeel” (Cruijffiaans gezegde) Een maand later dan gepland staan de paarden eindelijk buiten. Met regendeken op, dat dan weer wel. Op wat toernooien en een inhaalwedstrijd na zullen er de weekenden geen sportreportages meer zijn. Op de zaak wordt het nu ook aanzienlijk rustiger. Verwacht wordt nog een opleving net voor de zomerstop. Maar voor nu kunnen we even op adem komen.

Kortom, er blijft weer wat tijd over om de boel te herzien. De rommel op te ruimen en nieuwe projectjes te starten. We beginnen met het bloggen en het bijlezen. Daarnaast zijn we (weer) begonnen met hardlopen. Er moeten nodig wat boeken uitgelezen worden. Het paard zal er over een week of twee, drie ook weer aan moeten geloven en we zijn opzoek naar een nieuwe stedentrip aangezien Rome erg goed bevallen is. We hoeven ons wederom niet te vervelen de komende tijd.

En, heb ik nog wat gemist de afgelopen twee maanden?
Heb je zelf een leuk blog geschreven? Laat dan een linkje achter bij reacties…

30 gedachtes over “Terug van weggeweest…

 1. Pohh… als ik hier alle links ga plaatsen van mijn ‘leuke’ blogs, nou poehh (haha). Neuh, niks gebeurd. Gewoon lekker doorgaan met druk wezen, dan leef je volop! X

 2. Welkom terug, meid. Ik zeg altijd maar: er moet ook geleefd worden. En dan moet het bloggen gewoon even wijken!
  Fijn weekend verder 🙂

 3. Gezellig dat je er weer bent 🙂
  En ja, in twee maanden tijd gebeurt er natuurlijk heel wat, alleen qua temperatuur is er niets veranderd … dus daar bloggen we met z’n allen over haha!

 4. Ik geloof dat je bij mij alweer een beetje bij bent.
  En ik wil het je niet aandoen dat je straks geen tijd hebt om je goede voornemens uit te voeren. 😉

 5. Fijn dat je weer terug bent! En ja, 24 uur… ik kan ook gerust wat extra uurtjes gebruiken!
  Maarre, komt er nog een blog over Rome? Die stad staat namelijk hoog op mijn lijstje van nog te bezoeken steden, dus ben wel benieuwd hoe jullie die stad hebben ervaren!
  Zelf zijn we eind april naar Barcelona geweest en ondanks dat we helaas alleen maar regen hebben gehad, hebben we ons daar prima vermaakt!

 6. Welkom terug! Er zijn een boel bloggers die het even wat rustiger aan hebben gedaan de laatste tijd, dus ik denk niet dat je heel veel gemist hebt 😉 En met 28 uur in een dag hadden we vast wel weer iets te doen gevonden waardoor we weer niet kunnen relaxen, haha!

 7. Deborah, zie nou maar af van die 28 uur. Want als dat door het parlement komt, zal Rutte en Co, niet aarzelen om van de werkdag een 10 urige te maken. Je schiet er dus niks mee op.

  Stedentrip?
  Praag is mijn tip.

  Je hebt het dan druk gehad maar zo te lezen je tijd zeer nuttig besteed. Maar als je het idee hebt dat de tijd door je vingers vliegt wordt het misschien zaak toch wat hardere keuzes te maken. Een mens moet tenslotte altijd regisseur over zijn eigen leven blijven.

 8. Hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd gaat.. Dan maar zoveel mogelijk genieten van de leuke dingen des levens. En dat doe je wel, zo te lezen. Heerlijk Rome! Ik ben er één keer geweest maar dat was niet de laatste keer hoop ik.

 9. Je hebt heel veel gemist! En ik heb jouw blogs gemist! Linkje is mijn laatste post over mijn reis naar Thailand met foto’s 🙂

 10. Ik ben er even uit geweest ivm mijn bruiloft en de huwelijksreis 😉
  Maar soms heb je inderdaad die drukte.. minder is dat maar aan de andere kant.. bloggen is iets wat mag en nooit moet!

 11. Ik denk zelfs dat wanneer er 28 uur in een dag had gezeten dat het nog niet genoeg was geweest. We zijn niet druk, we maken het onszelf druk denk ik wel eens. Maar soms is het ook wel heerlijk om een druk leven te hebben!

  • Precies.. Ik maak zelf altijd een hoop plannen. Bang om mijn tijd nutteloos door te brengen :’)
   Maar met een paar uur extra kan ik wat langer slapen haha. (Grote hobby van mij)

   • Ja precies.. terwijl nutteloze uren soms heel nuttig kunnen zijn.. oh ja slaap.. een uur of 2, 3 extra per nacht zou zo fijn zijn XD

Reacties zijn gesloten.